Nyheter

Nästa quiz blir tema psykologer och psykopater på Yaki-Da 27 januari!

Skärmavbild 2017-12-13 kl. 17.32.55.pngBoka av dina kommande terapisessioner och lås in din motorsåg. För i januari bjuder Quizadillas in till quiz med tema psykologer och psykopater. Med kluriga frågor, scener uppspelade live och ett och annat sång och dansnummer så bjuds det på ett ambitiöst och opretentiöst förfesthäng på Yaki-Da.

Vi kör som vanligt ute på terassen som öppnar 20.00. QuiZadillas på scen ca 20.30.

Fri entré!
Åldersgräns 23 år. Ingen bordsbokning.

💊💊💊💊💊

Länk till Facebook-event: https://www.facebook.com/events/142323893136320/

Läge att boka julquiz!

Nu närmar det sig julbordstider!
Är du intresserad av att hyra in ett skräddarsytt-QuiZadillas quiz med jultema till ditt företag, förening, privatfest eller liknande? Underhållningen är perfekt för sig själv, eller som en del av till exempel ett möte, en trevlig lunch, en konferens eller liknande. Quizet kan uppföras var som helst så länge golvytan finns. Vi håller främst till i Göteborg men spelar gärna på andra platser.

Quizadillas har tidigare gjort julquiz på Auktionsverket under 15 kvällar nov-dec 2015 i den sprakande fartfyllda julkrogshowen En makalös jävla jul och dessutom på över 20 företag. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi sätter ihop ett bra paket till Er!

 

Foton: Mikaela Watsfeldt 

Quizadillas är nu Europas största quiz!

I fredags (den 6 oktober 2017) slog Quizadillas och Partille Arena Europarekord i quiz.
Vi siktade på ett världsrekord men Indien var svårslagna, men ändå: 2000 deltagare gjorde oss till det fjärde största quizet i världshistorien och det största utanför Indien!

Läs mer om kvällen på GP